2020 Seat Leon Ne Zaman Tanıtılacak Canlı Yayın

Seat’in en başarılı otomobil modeli olan Seat Leon 2020 yılı içerisinde yenileniyor. Yenilenen modelin casus fotoğrafları internette dolanıyor. Bu fotoğraflar kapsamında bir model geleceğine bir şüphem yok çünkü Seat tarafından bu modele ait meraklandırıcı bir video da yayınlandı. Peki ama 2020 Seat Leon ne zaman tanıtılacak ?

2020 Seat Leon Tanıtıldı Teknik Özellikleri

Tanıtım Canlı Yayın:

2020 Seat Leon Ne Zaman Tanıtılacak ?

2020 model Seat Leon, 28 Ocak 2020 tarihinde saat 21:00’de tanıtılacak. Meraklandırıcı videoya bakarak konuşurken Seat Leon tıpkı Volkswagen Golf’te olduğu gibi 2 adet ekran ile geleceğini gösteriyor. Aynı zamanda arabanın arka tarafındaki stop lambası boydan boya led olacak şekilde yeniden dizayn edilmiş.

Volkswagen Golf ve Yeni Skoda Octavia‘da gördüğümüz DSG vites kolu kendisini Seat Leon’da da gösteriyor. Araç içerisinde boydan boya ip led iç aydınlatma bulunuyor. Arabanın direksiyonunun ufak bir değişiklik geçirdiğini görebilmek mümkündür.

Volkswagen Golf 8 ve 2020 Skoda Octavia ile aynı platformu paylaşan model LED farları ile dikkat çekiyor. Üst donanımlarda kendisini gösterecek yenilenen led farları arabanın havasına hava katmış diyebilirim. Umarım İspanyol firma bu farları korumak adına bir çalışma daha yapmıştır.

2020 Seat Leon Ne Zaman Tanıtılacak

Bildiğiniz üzere Seat Leon farları kolay çalınabilir ve pahalı olması nedeni ile ülkemizde ciddi bir hırsızlık mağduriyetine uğradı. Seat Leon far çalınması konusunu Neden Seat Leon Farları Çalınıyor ? temalı yazımda ele almıştım. Umarım yeni Leon bu şekilde bir hırsızlığa maruz kalmaz (pek sanmıyorum).

2020 Seat Leon Tanıtıldı Teknik Özellikleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir