Samsung Galaxy S11 Tasarımı Görüntülendi

Samsung Galaxy S11 tanıtılmasına çok az bir zaman kala cihaza ait sızıntılar gelmeye devam ediyor. En son cihazın 120 Hz ekran tazeleme özelliği olacağı hakkında bir yazı yazmıştım. Şimdi ise cihazın tasarımına ait bir görsel sızdı. Samsung Galaxy S11 tasarımı kamerası tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüküyor.

Samsung Galaxy S11 Tasarımı

Sızan tasarıma bakacak olursak cihazın ön tarafında Samsung Galaxy Note 10‘da olduğu gibi bir ön kamera bulunuyor. Ekranın içerisinde çember bir şekilde yer alan kamera ekranın bütünlüğünü bozuyor. Ama gördüğüm kadarı ile bu kamera Galaxy Note 10’da olduğundan sanki biraz daha küçük.

Samsung Galaxy S11’in de ekran kenarları kıvrımlı bir yapıya sahip gözüküyor. Bu kıvrımlı ekranlar ilk kez Samsung Galaxy S6’da Samsung camiasına katılmıştı hatırlıyorsunuzdur.

Samsung Galaxy S11 Tasarımı

Cihazın ince bir yapısı olduğu gözüküyor. Bu cihaz muhtemelen 8 mm gibi bir kalınlığın altında olacaktır diye tahmin ediyorum. Cihazın arka tarafına pek bakmanızı önermiyorum. 4 adet kamerayı Samsung nasıl koyalım diye pek düşünmemiş ve hepsini sıralamış. L şekline bile sensörlerden gelememiş.

Muhtemelen cihaz USB Type C ile gelecek ve 3.5 mm jack girişi olmayacaktır. Bunu zaten olacak diye bu saatten sonra beklemek boş yere hayal kırıklılığı yaratır.

20 Şubat 2019 tarihine kadar bu sızıntılarla biraz gündemi meşgul edeceğim gibi gözüküyor. Galaxy S 11 haberleri için takipte kalınız.

OnLeaks Twitter

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir