2020 Skoda Rapid Özellikleri Tanıtımıyla Belli Oldu

Çek Cumhuriyeti kökenli firmanın başarılı modellerinden birisi de şüphesiz Skoda Rapid olmuştur. 2020 model Skoda Octavia tanıtıldığına göre firma, Rapid modelini de yenileyecektir diye düşünürken Çekli marka Rusya’da gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte 2020 Skoda Rapid özellikleri hakkında bir etkinlik yaptı ve yeni otomobili tanıttı.

2020 Skoda Rapid Özellikleri

2020 model Skoda Rapid pazar ve talep doğrultusuna göre çeşitli motor seçenekleri ile karşımıza çıkacaktır. Bu motor seçenekleri şu şekildedir:

  • 1.6 litre atmosferi MPI motor karşımıza 90 ve 110 beygir güç seçenekleri ile gelebilmektedir.
  • 4 silindirli 1.4 TSi motor 125 beygir ile karşımıza çıkıyor.
  • 3 silindirli 1.0 TSi motor karşımıza 90 beygir / 175 Nm tork üreten güç seçeneği ve 110 beygir / 200 nm tork üreten seçeneklerle geliyor.
  • Arabayı dizel almak isteyenler 1.5 mi 1.6 TDi olarak mı alacak henüz belli değil.
2020 skoda rapid

Her 2 motor seçeneği de 5 ileri manuel şanzıman ile gelecektir. Atmosferik motor 4 ileri tork konvertörlü bir şanzıman ile karşımıza çıkarken TSi motor 7 ileri DSG şanzıman ile karşımıza çıkıyor.

Otomobil karşımıza yenilenen multimedya ekanı ile geliyor. DOnanım bazlı olarak hayalet ekran seçeneği de arabada bulunmaktadır. Araba içerisinde USB Type-C çıkışları olmasına rağmen tek yönlü dijital klima bulunuyor. Anahtarsız giriş ve anahtarsız çalıştırma araçta opsiyonel olarak bulunacaktır.

yeni skoda rapid

2020 Skoda Rapid özellikleri arasında park sensörleri, aktif şehir içi güvenlik sistemi ve çarpışma önleyici gibi sistemler bulunmaktadır. Koltuk ısıtma, yorgunluk algılama ve Bluetooth bağlantısı gibi günümüz teknolojileri arabada opsiyonel olarak alınabilmektedir.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir