2020 Renault Espace Tanıtıldı İlerleme Kat Edilmiş

Bu sıralar SUV tercih sebeplerinin baskın gelmesi nedeni ile minivan sınıfı neredeyse unutuldu. Bazı markalar bu sınıfa ait modellerini unutmayarak arabalarını gelişen teknolojiye uyarlıyorlar. Bu markalardan birisi de (ki bence başarılı bir uyarlama olmuş) Renault ! Firma, 2020 Renault Espace modelini tanıttı.

2020 Renault Espace Özellikleri

Makyajlanan kasası ile markanın minivan modeli sokakta görseniz dikkatinizi çekecek bir tasarıma sahip. Üstelik arabanın bu tasarımı boş bir tasarım da değil. Tasarımı tamamlayıcı nitelikte arabanın içerisinde teknoloji de bulunuyor.

2020 Renault Espace

Arabada ilk olarak dikkati ön far grubu çekiyor. Arabanın ön farları adaptif LED Matrix Vision teknolojisi ile donatılmış farlar ile değiştirilmiş durumda. Arabanın arka far grubu da güncellenmiş. Araba için yeni jantlar tasarlanmış ve panoramik cam tavan tüm donanım seviyeleri için standart hale getirilmiş.

2020 Renault Espace kokpit

Araç içerisinde 9.3 inç büyüklüğünde multimedya ekranı ve 10.2 inç büyüklüğünde dijital sürücü ekranı yani halk dilinde hayalet ekran bulunuyor. Araç içerisindeki eşya gözleri ve bazı tasarımsal detaylar da yenilenmiş. Espace içerisinde kablosuz şarj ünitesi de bulunuyor.

3 farklı motor seçeneği ile 2020 Renault Espace karşımıza çıkıyor. Bunlar:

  • 1.8 litre dört silindirli turbo benzinli 225 beygir güç üreten motor. Bu motoru 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile birlikte alabiliyorsunuz.
  • 2.0 litre turbo dizel motorlar 160 ve 200 beygir üreten 2 farklı seçeneğe sahiptir. Bu motorları da 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman ile alabiliyorsunuz.
2020 Renault Espace arkası

Dur – kalk destekli adaptif hız sabitleyici, ileri seviye park asistanı, aktif otonom frenmele, dört tekerlekten manevra, şerit takibi ve kör nokta uyarı sistemi gibi bir çok güzel teknolojik özelliği araç bünyesinde getiriyor.

2020 yılının ilkbaharında araba Avrupa pazarına giriş yapacak.

RENAULT

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir