2020 Opel Insignia Makyajla Karşımıza Çıktı

Volkswagen Passat makyajlanır da aynı memleketten gelen rakibi makyajlanmaz mı hiç ? Opel’in D segmentindeki başarılı temsilcisi Opel Insignia makyajlandı. Çok belirgin olmayan bir makyaj operasyonu geçiren 2020 Opel Insignia özelliklerine bir bakalım.

2020 Opel Insignia Makyajlandı

Opel Insignia’nın ön farları bir kesikliğe kavuşmuş. İşin açıkçası bu kesiklik bana Audi A3 farlarını hatırlattı.

2020 Opel Insignia’nın farları yenilenmiş. Adaptif IntelliLux LED farların güncel versiyonları araç içerisine eklenmiş. Ön farlarda artık toplamda 84 adet LED eleman bulunmaktadır. Tampondaki sis farları dairesel bir tasarım kavuşmuş. Bu dairesel sis farlarının etrafına da krom detaylar eklenmiş durumdadır. Tabiki de aracın jantlarında da ufak değişiklikler olacaktır. Eski jantlar ile de arabanın piyasada olabileceğini düşünüyorum.

makyajlı opel insignia

Arka tarafa geçecek olursa sahte egzosun tasarımları biraz değişmiş ve tamponda çok ufak minik güncellemeler yapılmış gözüküyor. Araç içerisine ait henüz bir görsel yayınlanmadı ancak PSA Grubu’ndan bazı teknolojik dokunuşlar bekliyorum. Kablosuz şarj ve güncellenen navigasyon sistemi bu dokunuşlara örnek gösterilebilinir.

Opel’in PSA Grubu’na geçişi sonrası D sınıfındaki bu başarılı temsilcinin başarısını devam ettirip ettiremeyeceğini merak ediyorum. Aracın vites topuzu gibi klasik PSA donanımları makyajlı kasada gelecek mi yoksa yeni kasada mı gelecek bilemiyorum. Bu araba henüz resmi olarak tanıtılmadı. Aracın resmi tanıtımını Ocak 2020’de Belçika’da düzenlenecek olan oto fuarında olacağını bekliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir