2022 Fiat Fiorino Tanıtıldı ve Fiyatı Açıklandı

2007 yılından bu yana ülkemizde üretilip bir çok ülkeye ihraç edilen Fiat Fiorino yenilendi. Üretildiği günden bu güne bir çok kez yenilenen hafif ticari modelin her yenilenmesinde büyük bir fark göremiyoruz. Benzer bir durum şimdi de gerçekleşiyor. 2022 Fiat Fiorino tanıtıldı ve hani yenilik diye insan basın görsellerini görünce sormak istiyor.

Kompakt boyutları ve ekonomik olması ile tercih edilen hafif ticari model ufak bir makyaj operasyonu geçirdi. Makyajın getirdiği en büyük fark yeni Fiat logosu olmuş. Arabanın dış tarafında dikkat çeken bir diğer yenilik ise titanyum griiş ayna kapakları olmuş. Yeni tavan rayları ve 16 inç alaşım jantlar da dış tasarımdaki diğer yenilikler arasında. Izgarayla tampon korumasındaki bir kaç tasarım yeniliği ortaya çıkmış. Arka taraftaki yenilikler ise titanyum grisi yan koruma çıtaları ve arka tampon koruması olmuş.

2022 Fiat Fiorino Özellikleri

Arabanın içine bakmaya başladığımızda kapı panellerinde koltuklarla uyumlu siyah kumaş, deri kumaş kenarları ve koltuklarda açık gri dikiş desenleri yer almış. Fiorino, 7 inç büyüklüğünde dokunmatik tablet ekranı ve Apple CarPlay ve Android Auto teknolojisine kavuşmuş gözüküyor.

Şüphesiz 1.3 litrelik Multijet, 95 HP’lik dizel motoru bu araçta göreceğiz. Bunun haricinde, 1.4 litrelik 77 HP’lik benzinli ve 1.4 litrelik benzinli ve fabrika çıkışlı LPG dönüşümlü versiyonla tercih edilebilen ve yenilerek

Fiat showroomlarındaki yerini alan Fiorino’ya 208 bin 900 TL başlangıç fiyatıyla sahip olunabiliyor.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir