Kategoriler: ArabaDiğer

Hyundai Santa Cruz Kamyonet Prototipi Sızdı

Fuarları takip eden kitle hatırlayacaktır ki, 2015 yılında Detroit Otomobil Fuarı’nda Hyundai ilk kamyonet prototipini göstermişti. İlk kamyonet diyorum çünkü H100 tipli ticari kamyonetlerin dışında bulunan kamyonet segmentindeki ilk kamyonet sayılır bu model. Modelin adı Hyundai Santa Cruz Kamyonet olan model için havalı bir isim.

Hyundai Santa Cruz Kamyonet Prototipi

Araç tasarımı fuardayken bir hayli futuristik gözüküyordu. The Korean Car Blog tarafından otoparkta bulunan bir kamyonetin resmi çekildi. Bu Hyundai Santa Cruz kamyonet modelinin prototipinin tam kendisiydi. Ağır kamuflajlara sahip olsa da jantlarına varana kadar bu kamyoneti rahatlıkla görebiliyoruz.

Prototipte bulunan ters menteşeli kapılar terk edilmiş gözüküyor. Çift kabinli yapıda olan kamyonetin arka havuzu bana pek büyük gelmedi. Bu arabanın donanım olarak Tucson’dan aşağı kalır bir yanının olacağını düşünmüyorum. Amarok ve X Class gibi güçlü rakiplerle savaşacak donanım yapısı olacaktır diyorum.

Muhtemelen ismi gereği bu araba Hyundai Santa Fe ile aynı altyapıyı paylaşacaktır. Bu altyapı bir nebze yeni Santa Fe ile ilerleyebilir. Yeni Santa Fe diyorum çünkü 2021 yılında makyajlı da olsa yeni bir Santa Fe bekliyorum.

2021 yılında Hyundia Santa Cruz modelinin üretimine başlanmasını bekliyorum. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri piyasasını kamyonet hedef alacaktır. Ancak bu hedefi alan bir de elektrikli Tesla Cybertruck var unutmayalım.

Ülkemize de bu kamyonet modelinin tek tük de olsa geleceğini düşünüyorum. Malum bu aralar Hyundai ülkemizde bir hayli seviliyor.

The Korean Car Blog

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

3 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

5 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

6 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır