Kategoriler: ArabaDiğer

En İyi Mercedes E190 Modifiye Arabalar Onun

W124 kasa kodu ile Mercedes E190 beyaz rengi ile her ne kadar Şahin gibi duruyor olsa da bu araba tadını alan için bambaşka bir arabadır. Ulaşılabilir bir Mercedes modeli olduğu için ve parçaları da diğer Mercedes modellerine göre daha uygun olduğu için Mercedes E190 modifiye araçları diğer Mercedes araçlara göre daha fazla piyasada görebildik.

Mercedes E190 Modifiye

Bu işten anlayan anlamayan bir çok kişi bu araçları modifiyeledi. Bu modifiyelerin çok başarılı örneklerini gördük, evet. Ancak bu araçların çok kötü hallerini de gördük. Her neyse, şimdi size bu aracı zamanında en başarılı şekilde modifiyelemiş firmayı tanıtmak istiyorum, Brabus !

Bu paragraflarda bahsettiğimden daha detaylı bilgiye yukarıda bulunan videodan ya da YouTube kanalımızdaki videodan erişebilirsiniz.

Bodo Buschmann ve onun arkadaşı ile birlikte kurulmuş olan Brabus ilk başlarda Mercedes S serisi araçları modifiyelemeye başlamıştı. Bunun sebebi de Bodo’nun arabasını satıp Mercedes S serisi bir araba almak zorunda kalmasıdır. Bunun sebebini yazıda dile getirmeyeceğim çünkü videoda bu konuyu detaylıca dile getirdim. Ama kısaca ipucu vereyim babası yüzünden Porsche’sini satıp Mercedes S class almak zorunda kaldı.

Brabus günümüzde Guiness Rekorlar Kitabı’na girmiş bir çok otomobili vardır. Seri üretim yol yarış otomobilleri olan bu araçlardan ve kırdıkları rekorlardan video içerisinde bolcana bahsettim. Brabus ve çeşitli araç modifiye firmaları hakkında bilgi edinmek için YouTube kanalımızı takip etmeyi unutmayın.

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

4 saat önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

2 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

3 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

4 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır