Kategoriler: Yazılım Geliştirme

Apple Windows İş İlanı Medya Uygulaması

Apple iş ilanlarını genellikle Linkedin üzerinden yayınlıyor. İçimizde kendine yazılım konusunda ve mülakatları geçebilme konusunda güvenen babayiğit var ise başvurup şansını denemesini tavsiye ederim. Apple bünyesinde çalışan pek Türk bulunmamasına rağmen ya tutarsa demek istiyorum. Mevcut iş ilanlarına baktığımızda Apple Windows iş ilanı kategorisinde tecrübeli bir yazılımcı aranıyor.

Apple Windows İş İlanı

Windows için yazılım geliştirme konusunda Apple’ın çalışan araması biraz garibinize gitmiş olabilir. Ancak Apple’ın da hali hazırda Windows işletim sisteminde çalışan yazılımlarının olduğunu unutmamak gerekiyor. Sonuç olarak Windows kullanıcı kitlesi göz ardı edilemeyecek kadar çoğunluktadır.

Apple’ın bu iş ilanı bize ne anlatıyor diye düşünecek olursa bence yeni bir yazılım gelecektir. Apple’ın Windows işletim sistemi için medya oynatıcısı olan iTunes bu aralar çok arkaplana atıldı. Uygulama çalışıyor tabiki ancak uzun süredir bir yenilik göremedim.

Mac OS X için medya oynatıcılar ve resim gösterici araçlar aldı başı yürüdü ancak bu yazılımların Windows’da bir karşılığı bulunmuyor. Daha doğrusu Apple tarafından oluşturulmuş bir karşılığı bulunmuyor.

Apple mobil cihazları ile uyumlu ve Windows’ta çalışan yazılımlar yapacaktır diye düşünüyorum. Belki ilerleyen günlerde bu cihazlar kablosuz olarak bile bilgisayar ile iletişime geçecektir. İşe alınan bu yazılımcının Apple TV+ Windows uygulamasının geliştirilmesinde bile görev alabileceğini düşünüyorum. Sonuçta o da bir tip medya oynatıcı sayılır.

İş İlanı

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

13 saat önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

2 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

3 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

4 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır