Xiaomi Mi Band 3i Özellikleri Nelerdir Nereden Çıktı ?

Hindistan pazarına özel olarak tasarlanmış bir akıllı bilekliktir. Modelindeki bulunan i harfi da İndia yani Hindistan kelimesinin ilk harfi olarak konulmuştur. Hindistan pazarı için özel olarak üretilmiş uygun fiyatlı bir akıllı bilekliktir. Xiaomi Mi Band 3i kalp ritmini ölçemiyor yani nabız sensörü yoktur.

Xiaomi Mi Band 3i Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Band 3i, Amoled dokunmatik bir ekranı var. Bu ekran pikselleri sayılan bir ekran tipidir. Temelinde adım ve kalori takibi yapan bir bilekliktir. Tasarruflu yapısı sayesinde 20 güne kadar batarya ömrü sunabiliyor. Xiaomi marka akıllı bilekliklerin en önemli özelliklerinden birisi uzun batarya ömrüdür. Bunun bozulmamasına sevindim.

50 metreye kadar suya karşı bir direnci vardır. 5 atm basınca kadar su geçirmemesi çok iyi bir değer. Bluetooth bağlantısı sayesinde bağlı olduğu cihaza ait bildirimleri görebiliyorsunuz. Aramalarda cihazın titreşmesi de mümkündür. Ekranında 3 günlük hava durumu tahminini görebiliyorsunuz. Ne büyük bir özellik değil mi ?

Bağlı olduğu cihazın etkinlik takvimine erişebiliyor. Böylece gelecekteki etkinliklerinizi takip edebiliyorsunuz. Zamanı gelen etkinliğe ait bildirimler de alabiliyorsunuz. Bileklikten bağlı olduğu cihazdan ses çıkartabiliyorsunuz. Böylece amaçlanan kayıp cihazların bulunmasıdır.

38.2 gram ağırlığında olan bu bileklik hepimizin bildiği ucuz plastik bir bileklik parçasıyla kolunuza takılabiliyor. Hareket sensörü sayesinde ne kadar doğru bilmiyorum ancak uykunuzu takip edebiliyorsunuz.

Uluslararası pazarda satışa bu cihaz çıkar mı bilmiyorum ancak internet üzerinden kargo ile alabiliyorsunuz.

KAYNAK

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

2 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

4 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

5 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

6 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır