Kategoriler: MobilTelefon

Xiaomi Katlanır Telefon Motorola Razr Gibi

Xiaomi yeni almış olduğu patent ile bize gelecekteki akıllı cep telefonlarının tasarımı hakkında bir fikir verdi. Katlanır akıllı cep telefonları fark ettiğiniz üzere hayatımıza yavaş yavaş da olsa girecekler. Yavaş yavaş diyorum çünkü şu andaki fiyatları el sürülecek gibi fiyatlar değil. Xiaomi katlanır telefon patenti Motorola Razr tasarımına sahip diyebilirim.

Xiaomi Katlanır Telefon

Katlanır telefonların bu forma bürüneceğini Katlanır Telefonlar Form Değiştiriyor konulu yazımda ele almıştım. Bu formdaki telefonlara biz yabancı değiliz ve bu formdaki cihazları da seviyorduk. Yeni baştan bu forma dönüş bizi çok zorlamayacaktır. Xiaomi yaptığı patent başvurusunda bu formda bir akıllı cep telefonu üzerinde çalıştığını bize göstermiş oldu.

Sızan görsellere bakacak olursa Motorola Razr’ın aksine cihazın arka paneli çok daha düz ve sade bir tasarıma sahiptir. Şimdilik sadece patent görselleri gözüken bu akıllı cep telefonu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Cihazın modeli ve özellikleri henüz bilinmiyor.

Cihazın çıkış tarihi için de henüz bir açıklama bulunmuyor. 2020 yılı içerisinde bu cihazın tanıtılmasını bekliyorum. Sonuçta Çinli firmalar yeni sektöre hızlı giren firmalardır. Çok geç kalmazlar. Firmanın Türkiye’ye yaptığı yatırımlar sonrası cihazdan tek tük de olsa gelecektir diye düşünüyorum.

Tüm bu bilgiler resmi olmayan bilgilerdir. Ben sadece tahminlerimi ve düşüncelerimi paylaşıyorum. İlerleyen günlerde dediklerimin aksi çıkarsa bana güzel sözler söylemeyin.

KAYNAK

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

3 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

4 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

6 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

7 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır