Kategoriler: MobilTelefon

Telefonda Büyük Saklama Alanına İhtiyaç Duyuyor musunuz?

Kullanmakta olduğumuz akıllı cep telefonlarının saklama birimi olarak algılanılmasına karşıyım. bu cihazlar veri depolamak yerine veri üretmek için üretilmiş mobil cihazlar diye düşünüyorum. Hatta bu politikam sayesinde telefonda büyük saklama alanına ihtiyaç duymuyorum. Bildiğiniz üzere kullanmakta olduğum akıllı cep telefonu cihazım 128 GB dahili hafızaya sahip olan iPhone 14 Pro.

Firmalar akıllı cep telefonları ile bulut hizmetlerini tam entegre çalışacak şekilde tasarlıyorlar. Android cephesinde firmaların kendi bulut servisleri bulunuyor. iPhone tarafında markanın tüm cihazları ile iyi bir etkileşim ile çalışan iCloud bulunuyor. microSD hafıza kartı desteğine sahip cihazlara da bildiğim kadarıyla 2 TB’a kadar microSD hafıza kartı takarak cihazın depolama hafızasını çok büyük oranda arttırabiliyorsunuz.

Tamam kabul ediyorum 4K veya 8K video formatında kayıt yaparken akıllı cep telefonunuzun depolama hafızasını hızlı bir şekilde bitirebiliyorsunuz. Ancak bir akıllı cep telefonunun 2TB dahili saklama alanına sahip olması bana biraz abartılı geliyor.

Telefonda Büyük Saklama Alanı Eşitti 2 TB

Samsung bildiğiniz üzere yakında karşımıza üst seviye akıllı cep telefonu olarak Samsung Galaxy S24 Ultra adında bir model ile gelecek. Bu cihazın çeşitli konularda şov yapacaktır çünkü cihaz markanın akıllı cep telefonu sektöründeki en güçlü temsilcisi olması muhtemel. 2024 yılında piyasada olacak olan bu model hakkında sızıntılar yavaş yavaş internete yayılıyor.

Cihaz ile ilgili gelen bir sızıntıya göre bu cihaz 2 TB dahili hafıza seçeneğine sahip bir modeli ile piyasaya çıkacak. Peki sizce bir akıllı cep telefonunun 2 TB dahili hafıza seçeneğine sahip olması artık normal midir?

Kaynak

Son Yazılar

iPhone Ram Temizliği Nasıl Yapılır ? Hangi Uygulama Kullanmalı

Özellikle Android işletim sistemli cihaz kullanıp da iPhone'a geçiş yapanlar iPhone ram temizliği nasıl yapılır… Daha fazla oku

3 gün önce

iOS 17 Tam Sürüme Nasıl Geçilir? iOS 17 Tam Sürüm Kurulumu

İçinizde benim gibi bir çok meraklı olduğu için iOS 17 tam sürümü çıkmadan iOS 17… Daha fazla oku

5 gün önce

Elmadan Haberler 6 – 440 Megapiksel Kameralı Telefon

Teknotra YouTube kanalında bildiğiniz üzere ilk canlı yayınımızı gerçekleştirdik. Öncelikle bu canlı yayına katılıp destek… Daha fazla oku

6 gün önce

iPhone İçin İndirilen Kestirme Güvenilir midir ?

Teknotra Youtube kanalında yapmış olduğumuz ilk canlı yayında gelen bir soruyu cevaplayalım. alprenn isimli abonemiz… Daha fazla oku

6 gün önce

iOS 17 Beta 7 Güncellemesi Yayınlandı İşte Yenilikler

iOS 17'nin tam sürümünün yayınlanmasına git gide yaklaşırken Apple yeni beta sürümünü yayınladı. iOS 17… Daha fazla oku

7 gün önce

Yeni Beats Pro Ne Kadar İyi ? AirPods Max Karşılaştırma

Kısa bir süre önce tanıtılan Beats Studio Pro hızlı bir sipariş sürecinin ardından elimize geçti.… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır