Teknotra V2 YouTube Kanalı Açıldı Abone Olmak Ücretsiz

Teknotra V2 YouTube kanalı hizmete açılmıştır. Bir birinden eğlenceli vlog videolarının da bulunduğu YouTube kanalımıza abone olabilirsiniz. Teknolojik incelemeler, teknolojik haberler ve yazılıma dair bilgileri de paylaşacağımız kanalda arabalar hakkında sohbet videoları ve hatta arabaların inceleme videoları da olacaktır.

Teknotra V2 YouTube Kanalı

Teknotra V2 kanalında Onat Göksel, Onur Çakır, Berkay Erdoğan, Koray Erdoğan, Ali Özçelik ve Furkan Erlat sayesinde çok eğlenceli vlog videolarımız olacaktır. Bu vloglarda yer yer motorla gazlamalar, Vosvoslar ile nostaljik geziler ve hiç bir yerde bulamayacağınız eğlenceli dakikalar yaşanacaktır.

Kanaldaki videoların yetenek gerektiren işlerini Onat Göksel yapacaktır. Kanaldaki videoları izlerken sıklıkla beni göreceksiniz. Beni boş konuşurken, teknoloji hakkında bilgi verirken ya da hayatınızın gidişini değiştirecek cümleler kurarken duyabilirsiniz.

teknotra.com adresinde bulunan çok okunan yazıların da videolarını zamanla kanalımızda görebilirsiniz. Bu yazılar özellikle de nasıl yapılır tarzında olan yazılar olacaktır. Gözlemlediğim kadarı ile ben dahil milletimizde okuma alışkanlığı tam oturmadığı ve hazıra alıştığımız için video içeriklerini makale içeriklerine tercih ediyoruz. Dileyen kullanıcılar makaleyi okuyarak bilgiyi edinebilecek dileyen kullanıcılar videoyu izleyerek bilgiyi edinebilecektir. Videolardan makalelere ve makalelerden de videolara bağlantı olacaktır. Bu sayede aynı anda birden fazla içeriği takip edebileceksiniz.

Eğlenceli, bilgi dolu ve İzmir’de gezi videolarının bol olduğu kanalımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Şimdiden abone olduğunuz için teşekkür ederim, iyi seyirler dilerim.

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

2 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

4 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

5 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

6 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır