Kategoriler: DiğerEkonomi

Startup Para Kazanma Çabuk ve Kolay Olmaz

Çabuk ve kolay bir şekilde çok para kazanmak isteyen bir kitle var ya gözlemlediğim kadarı ile o kitle evrim geçirdi. Evrim geçirdi derken kendilerini güncellediklerini ve çağa ayak uydurduklarını söylemek istiyorum. Hepimiz bu kitleyi tanıyoruz. Belki zaman zaman biz de bu kitlenin bir üyesi olabiliyoruz. Bu kitle son günlerde startup para kazanma olayına doğru kendilerini güncellemişler.

Şu kitleyi bir hatırlayalım mı ? İllaki arkadaş çevrenizde bu kitleye ait insanlar vardır. Abi bir işe girelim de köşeyi dönelim. Şu makinayı alalım 300e okuturuz. Ülke dışında bir depo kiraladım şunları alıp orada satacağım. Şu 6lıyı bir tutturayım sana bir araba benden. Çok büyük emek sarf etmeden kolay yoldan zengin olmak isteyenler.

Startup Para Kazanma Kolay Olmaz

Bu kitle son günlerde fikirlerini şans oyunlarına ya da ticarete bağlamayı bıraktı. Özellikle şans oyunlarına olan inancın azalması beni mutlu ediyor. Bu kitle de benim gibi gözlem yapıyor olmalı ki başarılı startup girişimleri ve yazılım dünyası bir hayli bu kitlenin ilgisini çekmiş durumda.

Öncelikle bir yazılım geliştiricisi olarak şunu söylemek istiyorum : Yazılımda çok para var diyerek bu sektöre asla girmeyin!

Yazılım geliştirme düşünce gücü ve akıl isteyen bir iştir. Size akılsız demiyorum ancak bu düşünce gücü sizi psikolojik olarak çok yoracaktır. Bu sebepten dolayı eğer yazılım geliştirmeyi severek yapmıyorsanız çok nefret edersiniz ve çok pişman olursunuz.

Girişimde bulunmak isteyen startupların çok büyük bir grubu başarısız oluyor. Bu başarısızlık emeğinize yazık değil size başarılı olmanızdan çok daha fazla şey katacaktır ancak siz para kazanmak istiyorsunuz hızlıca ve kolayca. Sıfırdan bir girişim asla kolay olmayacaktır.

Son Yazılar

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

2 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

3 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

4 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

7 gün önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Face ID vs Touch ID ? Hangisi Daha Güvenilir Hangisi Daha Hızlı ?

iPhone modellerinde güvenlik için Touch ID teknolojisini de Face ID teknolojisini de kullandık. iPhone SE… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır