Kategoriler: MobilUygulamalar

Samsung Game Tuner Servisi Hizmetten Çekiliyor

Samsung servislerinin kaderi bu diyebilirim. Bir anda büyük bir heyecanla ortaya çıkıyorlar. Belli bir süre sonra güncelleme almıyorlar ve ardından hizmet durduruluyor. Durdurulan Samsung hizmetleri kervanına şimdi de Samsung Game Tuner katılıyor.

Samsung Game Tuner Nedir ?

Akıllı cep telefonlarında mobil oyunların cihaz gücüne dayanmaya başladığı günlerde ortaya çıkan bu servis bence görevini başarılı bir şekilde yerine getiriyordu. Bu uygulama sayesinde cihazınızın tüm gücünü oyuna verebiliyordunuz. Bunun yanı sıra oyun kaydı ve anlık FPS gösterim özelliği de bu uygulama içerisinde mevcuttu.

Uygulama en son Aralık 2018 tarihinde güncellenmiş gözüküyor. Bunun üzerine bir güncelleme almayan uygulama hala Google Play Mağazası ve Samsung Uygulama Mağazası üzerinde kendisini gösteriyor.

Ancak Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre 30 Nisan 2020 sonrasında servis durdurulacakmış. Bu servisin yerini alacak servis Android 10 işletim sistemi ile birlikte cihazlara gelecekmiş. Oyun eklentileri ismindeki bu ayarlar Google Play Store veya herhangi bir mağaza üzerinden indirilemezken sadece cihazlara Android 10 güncellemesi ile gelecektir.

Bu şekilde bir servisin Samsung tarafından spesifik cihazlara değil de Google tarafından Android 10 işletim sistemini kullanan tüm cihazlara verilmesi daha iyi oldu. Ancak Android 10 olmayan cihazlar için bu tip bir servis ortaya çıkacak mı henüz bilinmiyor. Güzel ve işini gören bir servisten teşekkür ederiz Samsung Game Tuner yaptıkların için.

KAYNAK

Son Yazılar

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

15 saat önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

2 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

3 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

6 gün önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Face ID vs Touch ID ? Hangisi Daha Güvenilir Hangisi Daha Hızlı ?

iPhone modellerinde güvenlik için Touch ID teknolojisini de Face ID teknolojisini de kullandık. iPhone SE… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır