Kategoriler: Oyun

PlayStation 4 Güncelleme Sorunu Çözümü Bulundu Fix !

PlayStation 4 Pro için Mart 2023 içerisinde yeni bir güncelleme yayınlandı. Sony tarafından yayınlanan her güncellemede olduğu gibi bu güncellemeyi yüklemeden de PlayStation 4 üzerinde yüklü olan hiç bir oyun ve uygulama açılamaz oldu. Yani bu güncellemeyi yüklemek zorunlu! Ancak PlayStation 4 güncelleme sorunu Mart 2023 güncellemesinde bulunuyor.

Her güncellemenin hedefi beraberinde yenilikler getirmek ve hataları gidermektir ancak bu güncellemede maalesef öyle olmadı! Mart 2023 içerisinde yayınlanan bu güncelleme beraberinde yeni bir hata getirdi. PlayStation içerisinde bulunan hiç bir oyun ve uygulama açılmıyor. Herhangi bir uygulamayı ya da oyunu açmak istediğinizde aşağıdaki hatayı alıyorsunuz:

PlayStation 4 Eklenti Bozuk Hatası

Uygulama kullanılmaya devam edemez.
Aşağıdaki uygulama için eklenti bozuk. Aşağıdaki uygulamaları başlatmak için ilk olarak bunları PS4 sisteminden silmeniz ve yeniden kurmanız gerekir.

Ben uygulama ve oyunları silip yeniden kurmayı denedim ancak hatayı bu şekilde çözemedim. Hatayı çözmenin metodu aslında çok basit:

Playstation 4 Güncelleme Sorunu Çözümü

PlayStation 4 içerisinde bulunan CD’yi çıkartın !

Çözüm aslında bu kadar basit. Hatanın sebebi ne tam olarak bilemiyorum. Ancak bende PlayStation 4 içerisinde bulunan CD’yi çıkartmak tüm hataları çözdü. Kimisinde CD’yi çıkartıp geri takmak hatayı çözmüş ancak ben CD’yi tekrar içeri taktığım zaman aynı hatayı almaya devam ediyorum. CD’yi çıkartıp oyunun kutusuna koydum.

Muhtemelen açmak istediğimiz oyun ile CD içerisinde bulunan oyun uyuşmadığı için açmak istediğimiz oyunun verileri bozuk diye bize bir uyarı veriyor. Aslında hatalı bir uyarı umarım yayınlanacak olan ilk güncelleme ile bu hata ortadan kaldırılır.

Teknotra YouTube Kanalı

Son Yazılar

Elmadan Haberler 4 – OLED iPad Pro & iPhone 15 Pro Max Rekoru

Elmadan Haberler video serisine en son aralığın sonunda bir üye eklemişiz. Aradan yaklaşık 3 ay… Daha fazla oku

2 saat önce

iOS 16 Karanlık Mod Duvar Kağıdı Nasıl Eklenir ?

iPhone 8 ve sonrası cihazlar için Apple tarafından yayınlanan iOS 16 güncellemesi beraberinde kilit ekranı… Daha fazla oku

3 gün önce

iPhone Kamera Lens Sayısı Neden Arttı? Gerekli miydi?

İlk iPhone çıktığında sadece 1 adet kamera lensi bulunmaktaydı. 7. nesil iPhone modeline kadar iPhone… Daha fazla oku

5 gün önce

iPhone 14 Pro Max İnceleme Videosu – En Güçlü En Büyük iPhone

Bu günün şartları için konuşursak Apple tarafından piyasaya sunulmuş olan en büyük, en gelişmiş ve… Daha fazla oku

6 gün önce

Canlı Arkaplan iOS 16 ile Birlikte Neden Kaldırıldı?

İlk olarak 3D Touch özelliği ile hayatımıza giren canlı arkaplanlar sonradan basılı tutarak çalışma özelliğine… Daha fazla oku

1 hafta önce

Apple İçin Yeni Para Kazanma Yöntemleri

Apple cihazlarının piyasadaki rakiplerine nazaran çok daha pahalı olduğunu zaten herkes kabul ediyor. Apple İçin… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır