Kategoriler: ArabaDiğer

Lamborghini Aventador Sürprizi 12 Yaşındaki Xander İçin

12 yaşındaki Xander oynadığı araba yarışı oyunlarında Lamborghini Aventador kullanmayı genellikle tercih ediyor. Kendisi aynı zamanda mekanik işler ile uğraşmayı çok seviyor. Babasına bunlardan bir tane üretebilir miyiz sorusunu sorduktan sonra 3D yazıcı kullanarak evlerinin garajında replika bir Lamborghini üretimine başlıyorlar. Üretmek istedikleri bu arabanın aynı zamanda canlı bir şekilde hareket etmesini de hedefliyorlar. Lamborghini Aventador sürprizi ailenin bu girişimi ile başlamış oluyor.

Lamborghini Aventador Sürprizi

Proje üzerindeki ilerlemelerini oluşturmuş oldukları YouTube kanallarında paylaşıyorlar. Ailenin Xander için başlamış olduğu bu girişim gün geçtikçe popülerleşiyor. En sonunda girişim Lamborghini firmasının da dikkatini çekmeyi başarıyor. Firma tarafından ilgili kişiler baba ile iletişime geçiyor ve sürpriz eve geliyor.

Nol Bayramı’nın vermiş olduğu yeni yıl ruhu ile Lamborghini Xander’ı sevindirecek bir hamle yapıyor. Gece Xander uyurken garajda bulunan replika arabayı gerçek bir Lamborghini Aventador Roadster ile değiştiriyor. Ve Xander garaja gittiği zaman büyük sürpriz ile karşılaşıyor.

Bu hikayeyi gerçekten Lamborghini severler için gerçek bir Christmas hikayesi adı ile Lamborghini resmi YouTube kanalında paylaşıyor.

Xander bir Lamborghini alabilecek kadar şanslı olmayabilirsin ancak 3 boyutlu yazıcı ile bu tip bir girişime başlayacak kadar şanslısın. Ülkemizde de bu şekilde hikayeler olmasını isterdim ancak bir çoğumuz Xander kadar şanslı değiliz. Olsak da ülkemiz için bu firmalar gerçekten bu şekilde girişimlerde bulunur mu ?

Video

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

18 saat önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

2 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

4 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

5 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır