Kategoriler: MobilTelefon

iPhone Safari İpuçları ve Kısayolları Nelerdir ?

Apple cihazı kullanıyorsanız internette dolaşmak için muhtemelen Safari kullanıyorsunuzdur. Her yeni gelen iOS güncellemesi ile Safari yeni özelliklere kavuşuyor. iPhone Safari ipuçları ve iPhone safari kısayolları

Sekmeler Arası Arama

Birden fazla sekmeniz var ve sekmelerden bir tanesini arayıp bulamıyor musunuz? Yapmanız gereken şey çok basit. Sekmelerin olduğu listeyi açmak ardından listenin en yukarısında bulunan arama barına istediğiniz sekmeyi yazmak.

Tümünü Kapat

Birden fazla açık sekmeniz var ve hepsini tek seferde kapatmak mı istiyorsunuz. Sekme tuşuna uzun basıp ardından açılan menüzden tümünü kapat buttonuna basabilirsiniz.

Sekmeler Arası Geçiş

Sekmeler arasında geçiş yapmak için her seferinde sekme listesini açmanıza gerek yok. Adres barını tutup sağa/sola kaydırarak sıralı bir şekilde sekmeler arası geçiş yapabilirsiniz.

iPhone Safari İpuçları Nelerdir?

Okuyucuyu Otomatik Aç

Bazı web sitelerin mobil arayüzdeki performansları pek iyi değildir. Bu sebepten dolayı okuyucu kullanmanız gerekebilir. Bir sitede her seferinde okuyucuyu açıyorsanız o web site için okuyucu buttonuna uzun basıp web site için okuyucu aç seçeneğini açarak o web siteye girdiğinizde iPhone’un otomatik olarak okuyucuyu açmasını sağlayabilirsiniz.

En İyi Eşleşeni Yükle

Arama motorlarında arama yaparken ilk aramaların sizin için arkaplanda hızlı bir şekilde ön belleğe indirilmesini ister misiniz. Ayarlar > Safari > En İyi Eşleşeni Yükle özelliği ile bu artık mümkün. Tabi bu özellik nedeniyle internet paketiniz biraz daha hızlı bitebilir.

Sekmeleri Otomatik Kapat

Açmış olduğunuz sekmeleri kapatmayı unutuyor musunuz? Problem yok iPhone bunu sizin için belirlemiş olduğunuz aralıklar ile yapacak. Ayarlar > Safari > Sekmeleri Otomatik Kapat.

Bu ve bunun gibi bir çok Safari ipucusu için videoyu izleyebilir ve daha fazla ipucu için kanala abone / üye olarak kanalı takibe alabilirsiniz.

Video 1 Video 2

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

1 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

3 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

4 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

5 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır