Kategoriler: Sosyal Medya

Google Cameos Nedir ve Ne İşe Yarar ?

Google’ın yeni servisi Google Cameos ile tanıştınız mı ? Geçtiğimiz süre içerisinde bir grup ünlü ve kullanıcılar ile denenmekte olan servis artık Android için yayınlandı. Peki bu servis bize ne sunacak ve ünlüler ile alakası nedir ?

Google Cameos Nedir ?

Projenin amacı ünlüler hakkında internet üzerinde dolaşan yalan ve yanlış bilgilerin önüne geçmektir. Google arama motoru üzerinde ünlüler hakkında sorulan soruları ünlüler videolu bir şekilde cevaplanması düşünülmüştür. Cameos uygulaması ile ünlüler kendileri hakkında aratılan sorulara kısa bir video ile yanıt verebilecek. Eğer yanıtlar Google tarafından onaylanırsa bu videolar arama motoru sonuç sayfasında yayınlanacak.

Bu ünlüler hakkında sorulan soruların cevaplarını birinci ağızdan duymak adına güzel bir özellik olabilir. En azından kendilerinin hayatlarını ve kariyerlerini etkileyen asparagas haberlerin önüne geçilebilinir.

Ünlülerin hayranlarınca da bu özelliğin beğenileceğinden yana hiç bir şüphem yok. Sonuçta sevdiğiniz birisi sizin sorduğunuz bir soruyu cevaplarken videosu oynayacak. Ben de aile büyüklerime bak şimdi Cem Yılmaz hakkında şu soruyu soracağım ve o da cevaplayacak diye gösteririm. Tabiki bu video çok önceden çekilmiş olacak ancak ben bunu sesli asistan ya da canlı video gibi kandırırım.

Yine de insan bir düşünmeden edemiyor. Her türlü problemimizi çözdük de ünlüler hakkında oluşan asparagas haberlerin önüne geçmek mi kaldı ? Umarım Türk genç ünlüler bu işi abartmaz ve her şey dozunda kalır.

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

1 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

3 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

4 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

5 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır