Kategoriler: ArabaDiğer

Ford Ranger Karbon Motion R Design Firmasından Geldi

Ford firmasının arazi koşullarındaki güçlü temsilcilerinden birisi Ford Ranger bildiğiniz üzere 2019 yılında bir makyaj operasyonu geçirdi. Bu makyaj sonrası araba çok daha haşin bir görünüme kavuştu. Aynı zamanda arazi becerileri de gelişti. Şimdi ise arabanın çok özel bir versiyonu tanıtıldı. Motion R Design isimli firmadan Ford Ranger Karbon tanıtıldı.

Ford Ranger Karbon Özellikleri

Bu özel arabanın gövde kiti tamamen karbonfiber olduğu açıklandı. Arabada özel arazi lastikleri bulunuyor. 20 inçlik jantlar ve paslanmaz çelik egzoz sistemi de arabada bulunuyor. Arabanın çamurluklarını özel olarak karbonfiber parçalar ile genişletmişler.

Aracın ön ızgarasında da Motion R Design firmasının adını görebiliyoruz. Ön tampondaki hava girişlerinin tasarımı da standart Rangerlardan daha farklı gözüküyor. Arka difüzör ve basamaklar da kendine özel bir tasarım ile kendisini göstermiş.

Henüz aracın iç tasarımına ait bir görsel paylaşılmadı. Ancak iç tasarımda da bazı özelleştirmeler olduğu söyleniyor. Değişen direksiyon simidi, bolca deri döşeme ve karbonfiber bazı detaylar olacağı söyleniyor.

Aracın özel tasarımını ve kabiliyetlerini gözler önüne seren bir video da yayınlanmadı. Araç fiyatı hakkında bir açıklamada yapılmadı. Normal bir Ford Ranger 24.400$ satış fiyatına sahipken bu arabanın 50.000$ fiyatla piyasaya çıkacağı söylentiler içerisindedir. Karbonfiber parçasının pahalı olmasından dolayı bu şekilde bir fiyat farkı bana gayet normal geldi.

Bu arabayı ülkemizde görebilir miyiz ? Pek sanmıyorum.

Motion R Ranger

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

3 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

4 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

5 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

6 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır