Kategoriler: ArabaDiğer

Filosuna Dubai Polisi Tesla Cybertruck Alacak

Dubai halkı gereği polis arabaları bildiğiniz üzere hızlı ve spor arabalardır. Bu kimine göre bir gösteriş kimine göre bir ihtiyaçtır. Ancak kim ne derse desin belki de en pahalı ve lüks polis otomobil filosuna sahip ülkelerden birisi Dubai’dir. Twitter kanalı ile yapılan açıklamaya göre Dubai Polisi Tesla Cybertruck alacak.

Dubai Polisi Tesla Cybertruck Alıyor

Garip şekli ve kırılmayan camı ile tam bir dalga konusu olan araba tüm bunlara rağmen çok iyi bir başarı sergileyecek gibi gözüküyor. 200.000 üzeri bir satış rakamına henüz piyasaya çıkmadan ulaşan araba bildiğiniz üzere en son BMW tarafından eleştirilmişti.

Tesla Cybertruck bir kamyonet olmasına rağmen çok yüksek performanslı bir arabadır. Bu polislerin nadiren de olsa yaşadığı kovalama sahnelerinde ön plana çıkacak bir özelliktir. Her ne kadar lansmanda camları kırılmış olsa da arabanın dışında bir zırh bulunuyor bu da güvenlik açısından öne çıkacak bir özelliktir.

Aynı zamanda araba yapısı gereği diğer arabalara göre çevreye çok daha az zarar vermektedir. Tesla Cybertruck bildiğiniz üzere tamamen elektrikli bir arabadır. Yenilenebilir enerji ile çalıştığından dolayı daha ekonomik ve gaz emisyonlarından da nasibini almıştır.

Kamyonet olmasından dolayı arkasında bolca eşya taşıyacak ya da özelleştirilecek alanı bulunuyor. Bu sayede polisler için çeşitli özelleştirmeler yapılabileceğini düşünüyorum.

Dubai polisi bana göre akıllıca bir hamle yaptı !

Son Yazılar

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

22 saat önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

2 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

3 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

6 gün önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Face ID vs Touch ID ? Hangisi Daha Güvenilir Hangisi Daha Hızlı ?

iPhone modellerinde güvenlik için Touch ID teknolojisini de Face ID teknolojisini de kullandık. iPhone SE… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır