Kategoriler: ArabaDiğer

Fiat Panda Cross 4×4 Türkiye Pazarına Giriş Yaptı

SUV segmentindeki araçların fazlaca tercih edilmesinin ardından Crossover sektörü de bir hayli ilerlemeye başladı. Bu iki segment her ne kadar bir biri ile karıştırılıyor olsa da bir birlerinden küçük farkları bulunmaktadır. Bunları suv ve crossover farklarını ele aldığım yazıdan öğrenebilirsiniz. Fiat’ın fiyat / performans olarak başarılı crossover modeli olan Fiat Panda Cross 4×4 Türkiye pazarına giriş yaptı.

Fiat Panda Cross 4×4 Türkiye Fiyatı

Fiat Panda Cross 4×4, 105.900 TL başlangıç fiyatı ile bayilerdeki yerini aldı. Çeşitli aksesuarlar ve donanım seçenekleri ile birlikte bu aracı çok daha pahalı bir fiyata alabilirsiniz.

Bel altının plastik parçalar ile donatılması araca arazi arabası görünümü vermiş durumda. Tavanda bulunan çitalar ile arabanın arazi görünümü bana göre tamamlanmış durumda. Ancak şunu unutmamak gerekiyor arabada 15 inçlik janlat bulunuyor. Yani arabanın dış görünüşüne aldanıp SUV aldım demeyin küçük lastikleri yüzünden bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Araba günümüz teknolojisi sayesinde LED gündüz ve ön sis farlarına kavuşmuş durumdadır. Uconnect eğlence sistemi sayesinde arabada bulunan multimedya sistemi sayesinde akıllı cep telefonlarınız sayesinde daha keyifli yolculuklar yapabilirsiniz.

Bu yolculukları şehir içerisinde ekonomik uzun yollarda sakin yavaş bir yolculuk olacaktır. Arabada 2 silindirli 85 beygir gücünde turbo TwinAir motor bulunuyor. 900 cc silindir hacmindeki turbolu motor 4 silindirli bir motora göre %30 daha yakıt tasarruflu ve %10 daha az yer kaplıyor deniyor. Bununla amaç arabayı hafifletmek.

Peki bu güç yeter mi ve arazi aracı ağır mı olur hafif mi ?

Son Yazılar

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

14 saat önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

2 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

3 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

6 gün önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Face ID vs Touch ID ? Hangisi Daha Güvenilir Hangisi Daha Hızlı ?

iPhone modellerinde güvenlik için Touch ID teknolojisini de Face ID teknolojisini de kullandık. iPhone SE… Daha fazla oku

2 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır