Teknotra Chrome Eklentisi Ücretsiz İndir

Teknotra.com içerisinde Chrome eklenti geliştirme süreci ile ilgili bir yazılar yazmaya başlamıştım. Bu yazıların tabiki de devamı gelecektir ancak şimdilik bu yazılar ilk meyvesini verdi diyebiliriz. Yazıları yazarken geliştirmiş olduğum Teknotra Chrome Eklentisi mağazadaki yerini aldı.

Teknotra Chrome Eklentisi

Teknotra Chrome Eklentisi

Ücretsiz bir şekilde mağazada yerini alan bu eklenti sayesinde web sitemize girmeden web site içerisinde yayımlanan yazıları rahatlıkla takip edebilirsiniz. Eklenti teknotra.com içerisinde yayımlanmış olan son 3 yazısı öne çıkan görselleri ile birlikte göstermektedir. Eklenti üzerinden basmış olduğunuz yazıyı web site içerisinde okumanıza olanak sağlamaktadır. Eklentinin kaynak kodlarına Github üzerinden ulaşabilirsiniz.

Projenin geliştirilmesi süreci ile ilgili ilerleyen günlerde bir video yayımlayacağım ancak aşamalar hakkında bilgi edinmek ve siz de kendinize bu tarz bir eklenti geliştirmek isterseniz Teknotra.com’da bulunan ilgili konuya ait yazıları okuyabilirsiniz. Bu konuda da siteye yakında yeni yazılar ekleyeceğim.

canlı döviz kuru google chrome

Teknotra’nın Google Chrome eklentisini indirmek için Google Chrome Eklenti Mağazasını kullanabilirsiniz. Hazı bu mağazaya girmişken arkadaşım Can Çalışkan tarafından geliştirilmiş olan Google Chrome eklentisini de indirmenizi öneririm. Can’ın geliştirdiği Canlı Döviz Kuru eklentisi sayesinde anlık olarak güncel döviz kurlarını takip edebilirsiniz. Bu eklentinin de bilgisayarınıza zarar vermediğinden emin olmak için Can tarafından paylaşılan kodları inceleyebilirsiniz.

Her iki eklenti Chrome’da hangi web sitede olduğunuz fark etmeksizin çalışmaktadır. Aynı zamanda açık kaynak kodlu olduğu için herhangi bir güvenlik şüphesi olmadan eklentileri kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir