PlayStation 3 2019 Yılında Olsak da Alınır mı?

11 Kasım 2006’da tanıtımı gerçekleştirilmiş bir oyun konsolundan bahsediyorum. Hadi tanıtıldıktan sonra piyasaya çıkması 1 sene sürse toplamda üzerinden en kötü ihtimal ile 12 yıl geçti diyebiliriz. Hadi ay farkını da düşelim 11 yaşında. Tamam tamam daha da fazla yaşını küçültmeyeceğim ve PlayStation 3’ün eski bir oyun konsolu olduğunu kabul ettiğinizi varsayacağım. Üzerinde PlayStation 4 ve 4 Pro olmak üzere 1.5 model çıkmış bu oyun konsolu yani PlayStation 3 2019 yılında olsak da alınır mı? Bu sorunun cevabı bu oyun konsolunu hangi amaç için almayı düşündüğünüze göre değişecektir.

PlayStation 3 2019 Yılında Alınır Çünkü Arkadaşlarla Hala Eğlendirecektir

PS3 2019 yılında alınabilecek bir oyun konsoludur. Her şeyden önemlisi fiyat bakımından makul ve ulaşılabilecek bir seviyededir. 2. el ortalama 600 TL’ye eli yüzü düzgün bir tane alabilirsiniz. Oyunlarını ikinci el ya da sıfır olarak uygun fiyatlara alabilirsiniz. Kısaca ekonomik olarak cihaz makul bir fiyat bandındadır. Oyun almakla uğraşmak istemiyorsanız Multiman yüklü yani kırılmış bir PS3 alıp internetten sahte oyunlar da indirebilirsiniz. Evde arkadaşlar ile toplanmışken bence hala PS3 topluluğun çok büyük eğlencesi olabilir. Bir çok oyun seçeneği ile arkadaşlar arası eğlencelerin vaz geçilmezi olacağını düşünüyorum. Zaten o tarz bir arkadaş eğlencesinde kimsenin bir birine sataşmaktan günümüz teknolojisine göre düşük kalan grafikleri eleştireceğini düşünmüyorum.

PlayStation 3 2019 Yılında Alınır Çünkü Oyun Çeşidi Çok Fazla

Maddi imkanlarınızı zorlamayacak şekilde oyunları diğer oyun konsollarının oyun fiyatlarına kıyasla çok daha ucuza alabilirsiniz. Eğer benim gibi oyun senaryolarını seviyor ve o senaryoları yaşayarak oynuyorsanız, oyunu oyundan çok film tadında seviyorsanız oynanacak bir sürü senaryo sizi bekliyor. Uzun bir süre canınız sıkılmadan oynayacak bir sürü oyun çeşidi sizi bekliyor.

PlayStation 3 2019 Yılında Alınmaz Çünkü Günümüz Teknolojisine Eski Kaldı

Eğer güncel oyunları takip etmek istiyorsanız PS3 sizin için doğru bir oyun konsolu değildir. Bildiğiniz ve tahmin edebileceğiniz üzere artık yeni oyunlar PS3 için çıkarılmayacaktır. PS3’te oynadığınız bir oyunu PS4 Pro ya da PS4’te oynarsanız aradaki akıcılık ve grafik farkını göreceksiniz. PS3’de donmalar olmuyor sabit FPS alabiliyorsunuz ancak PS4 ve PS4 Pro FPS değerleri çok daha yüksektir.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir