2023 Mitsubishi Fuso Canter Temsa ile Ülkemizde

Hafif yapısı ve dayanıklılığı sayesinde ülkemizde çok sevilen ticari model yenilendi. 2023 Mitsubishi Fuso Canter tenkolojik özelliklere kavuşmuş. Bununla beraber biraz da olsun yeni tasarım trendini yakalayabilmiş gözüküyor.

LED teknolojisine sahip günüz ve sis farları ilgi çekici duruyor. Kısa Daha küçük ve estetik duran bir hava emiş menfesi ve Fuso yazısının arkasında bulunan siyah plaka ile arabanın tasarımı ben bir Japon’um ve yenilendim diyor. Konu bir ticari araba olunca dingil mesafesi çok önemli oluyor. Bu konuda da bence Fuso Canter çok başarılı. Modeli, Comfoty ve crewcrab olarak da Fuso Canter’ı tercih edebilirsiniz.

2023 Mitsubishi Fuso Canter Özellikleri

Körüklü sürücü koltuğu ile sürücüsünü düşünen model opsiyonel olarak dokunmatik ekran, geri görüş kamerası ve Apple CarPlay donanımlarına sahip. Konsolda ye alan vites kolu iç hacmi ferah kılabilmek için özel olarak tasarlanmış ve konumlandırılmış.

Kilitlenme Karşıtı Fren Sistemi (ABS), Gelişmiş Acil Fren Sistemi (AEBS), RISE Gövde Sistemi, Elektronik Fren Gücü Dağıtma Sistemi (EBD), Elektronik Denge Kontrolü (ESP), Emniyet Kemeri Uyarı Sistemi ve Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDWS) arabanın güvenlik donanımları arasında bulunuyor. 130 hp beygir ve 350 nm tork veya 150 hp beygir 400 nm tork üreten motor seçeneklerine sahip model her koşulda 5 ileri manuel şanzıman ile geliyor. Aldığınız modele göre 120 ya da 130 km/h azami sürate ulaşabiliyor.

Fuso Canter 3 litrelik 4 silindirli bir motor ile geliyor. Euro 6 step e emisyon normlarına uygun olan bu motor start&stop, dizel partikül filtresi ve EGR sistemleri ile çevreci bir yapıya sahip. 130 hp beygir ve 350 nm tork veya 150 hp beygir 400 nm tork üreten motor seçeneklerine sahip Fuso Canter her şekilde 5 ileri manuel şanzıman ile geliyor. Aldığınız modele göre 120 veya 130 km/h azami sürate erişebiliyor.

Kaynak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir