2022 Citroen C3 Aircross Türkiye Fiyatı Açıklandı

Fransız küçük suv modeli küçük bir makyaj operasyonu geçirdi. Bu makyaj işlemi sonrasında çok vakit kaybetmeden ülkemize de geldi. 2022 Citroen C3 Aircross Türkiye pazarındaki yerini aldı.

Mart ayında makyajlanan model makyajdan 3 ay sonra ülkemizde satışa sunuldu. Bence geç kalınmış bir hareket değil hele ki pandemi şartlarına rağmen. Bravo Citroen !

2022 Citroen C3 Aircross Özellikleri

Araç dış tasarım konusunda biraz daha ciddileşmiş gibi duruyor. Korkmayın çift katmanlı far tasarımı hala korunuyor. Ancak tamponun altında bulunan üniteler tasarımsal oyunlar küçülmüş. Ön tampon biraz daha köşeli geldi benim gözüme.

3 adet donanım seçeneği bu kasa ile beraber var. Bunlar Feel, Feel Bold ve Shine olarak açıklandı. En zengin donanım paketi olan Shine’da 17 inç çaplı jantlar, LED farlar, 9 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, ön ve arka park sensörleri, açılabilir panoramik cam tavan, kaydırılabilir arka koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma ve otomatik uzun far asistanı gibi kalemler standart olarak sunuluyor.

Shine paketin opsiyonları arasındaysa kör nokta uyarısı, park asistanı, ısıtmalı ön koltuklar ve temassız şarj istasyonu yer alıyor. 

Makyajlı kasanın motor seçeneklerine bakacak olursak: 1.2 litre hacimli benzinli motor 130 beygir güç üretebiliyor. 1.5 litre hacimli dizel motor 120 beygir güç üretiyor. Her iki modeli de de 6 ileri manuel vites ve tam otomatik şanzıman ile satın alabiliyorsunuz.

Şu anda araç EAT8 otomatik şanzıman ile ülkemize geldi. Başlangıç fiyatı mı düz 300.000₺. Şöyle küçük bir detay var. bu otomobil şu anda kampanya ile satışa sunuldu. Makyajsız kasası makyajlı kasadan başlangıç fiyatı olarak daha yukarıda kalıyor inanabiliyor musunuz?

Citroen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir