2020 Nissan X-Trail Resimleri İnternete Sızdı

D SUV sınıfının Japon temsilcilerinden birisi olan X-Trail bu sene içerisinde yenilenerek karşımıza çıkıyor. Yenilenen 2020 Nissan X-Trail hakkında firmadan resmi bir açıklama gelmiş durumda değil. Ancak arabanın bir çok görseli sanal ortamda dolaşıyor. Bu görsellere göre aracın tüm tasarımını neredeyse gördük diyebilirim.

2020 Nissan X-Trail

Instagram kullanıcılarından @Kurdistan_Automotive_Blog  isimli kullanıcı sayesinde sızan resimleri hiç vakit kaybetmeden sizinle paylaşayım.

Bu resimler düşük kalitede olsalar da basın görseli olma olasılıkları çok yüksek. Arabanın ön kısmında çift katmanlı far sistemi, V-Motion ızgara ve markanın yenilenen logosu kendisini gösteriyor.

2021 nissan xtrail

Arabanın arka tarafında ise güncel modele göre çok daha sivri ve dik bir tasarım yerini almıştır. Arabanın halefine göre çok daha kaslı, agresif ve sert bir yapıda durmasını marka tasarımcıları istemiş. Arabanın arka tarafında AWD (All Whell Drive) yazısı hemen kendisini belli ediyor. Bu demek oluyor ki araç 4 çeker bir sürüş sistemi ile piyasaya çıkacaktır.

Arabada elektronik el freni, hayalet gösterge ve Apple Car Play dikkatimden kaçmıyor. Aynı zamanda araçta kablosuz şarj sistemi ve yenilenen bir vites topuzu gözüküyor. Bu demek oluyor ki araba multimedya ve teknoloji sistemi konusunda sınıf atlamış gibi duruyor. Kahverengi ve deri kombinasyonlu iç döşeme araç içerisinde kullanılmış duruyor. Tabi bununla ilgili çeşitli yeni seçenekler ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır.

KAYNAK

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir