2020 Hyundai i30 Ne Zaman Tanıtılacak ve Nasıl Olacak ?

Hyundai’nin donanım özellikleri ve boyutu sayesinde ülkemizde çok sevilen hatchback modeli i30 bu yıl içerisinde makyaj operasyonu geçiriyor. Ford Focus ve Seat Leon yenilenir de bu araçların Güney Koreli rakibi makyajlanmazsa olur mu ? Tabiki de olmaz ! Peki makyajlanan 2020 Hyundai i30 ne zaman tanıtılacak ?

2020 Hyundai i30 Ne Zaman Tanıtılacak ?

Güney Koreli firmanın c segmenti temsilcisi bu sene içerisinde makyajlanarak kendisini piyasada gösterecek. 2020 Hyundai i30 5 – 15 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda kendisini gösterecektir.

Yeni Hyundai i30 hakkında pek bir bilgi bulunmuyorken arabanın N-Line versiyonuna ait bir görüntü internete sızdı. Hepinizin bildiği üzere Hyundai marka araçların N-Line paketleri performans paketi olarak geçiyor. Kimi modellerde Hyundai Tucson’da olduğu gibi motor farkı olmuyor ancan Hyundai i10 N-Line gibi bazı araçlarda motor farkı da bulunmaktadır.

Ancak kesinlikle arabanın dışında bazı sportif aksesuarlar olduğu ortaktır. Bu sebepten dolayı yayınlanan bu görsele bakıp da yeni i30 birebir bu şekilde olacak gibi düşünmek yanlış olacaktır.

Bu resimde ilk dikkatimi çeken led farlar oldu. Arabanın önü çok daha agresif bir görünüme kavuşmuş. Bu agresiflik umarım sadece görüntüde değildir. Performansta da araba agresifleşmiştir diye ümit ediyorum. Bu yenilenme operasyonu ile arabanın çift kavramalı otomatik vites seçeneğine kavuşacağını da düşünüyorum. Geç kalınmış bu hamle umarım gerçekleşir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir