Kategoriler: ArabaDiğer

2020 Ford Puma Türkiye’de Satışa Sunulacak

Ford’un Romanya tesisi içerisinde üretilecek SUV modeli olan Ford Puma, aslında bir SUV modeli değildir. Bu araç Ford’un bir crossover modelidir. Croosover ve SUV arasındaki farklı bilmiyorsanız SUV ve Croosover Farkları Nedir ? başlıklı yazıya sizi yönlendirebilirim. Ford’un bu aracı tasarımı ile büyük beğeni toplamışken 2020 Ford Puma Türkiye yollarında da gözükecek.

2020 Ford Puma Türkiye Trafiğinde Görülecek

Ford Türkiye’nin web sitesinde kendisini gösteren model henüz fiyat konusunda bir netliğe kavuşmadı. Bu aracın fiyatı ne olacak bilinmez ancak ülkemize hangi motor ve donanım seçenekleri ile geleceği belli oldu.

Ford’un klasik b segmenti platformu üzerine inşa edilmiş bu crossover modelinde dingil mesafesi ve iz genişliği arttırılmış gözüküyor. Arabanın dinamik ve sportif tasarımı LED lambalar ile tamamlanıyor.

Titanium ve ST-Line donanım paketleri ile ülkemizde satışa sunulacak olan bu model donanım olarak dolu diyebilirim. Paket donanımlarına göre ya da opsiyonel olarak eklenen bazı özellikleri bulunuyor.

Trafik levhalarını tanımak, adaptif hız sabitleyici, acil durum manevra destek sistemi, seçilebilir sürüş dinamikleri gelişmiş otomatik park sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve çapraz trafik uyarı sistemi gibi bir çok teknolojik özelliği 2020 Ford Puma bünyesinde barındırıyor.

Ford Puma 2 farklı motor seçeneği ile geliyor. Bunlardan ilki Hybrid desteklik 1.0 Litre EcoBoost benzinli motor. Bunlardan ilki 125 diğeri ise 155 PS güç üretiyor. Alt devirlerde benzinli motora göre 2 kat fazla tork üretebilen bu motorlar CO2 emisyon değeri olarak başarılı olmuş.

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

2 gün önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

3 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

4 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

5 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır