2020 Ford Puma Türkiye’de Satışa Sunulacak

Ford’un Romanya tesisi içerisinde üretilecek SUV modeli olan Ford Puma, aslında bir SUV modeli değildir. Bu araç Ford’un bir crossover modelidir. Croosover ve SUV arasındaki farklı bilmiyorsanız SUV ve Croosover Farkları Nedir ? başlıklı yazıya sizi yönlendirebilirim. Ford’un bu aracı tasarımı ile büyük beğeni toplamışken 2020 Ford Puma Türkiye yollarında da gözükecek.

2020 Ford Puma Türkiye Trafiğinde Görülecek

Ford Türkiye’nin web sitesinde kendisini gösteren model henüz fiyat konusunda bir netliğe kavuşmadı. Bu aracın fiyatı ne olacak bilinmez ancak ülkemize hangi motor ve donanım seçenekleri ile geleceği belli oldu.

Ford’un klasik b segmenti platformu üzerine inşa edilmiş bu crossover modelinde dingil mesafesi ve iz genişliği arttırılmış gözüküyor. Arabanın dinamik ve sportif tasarımı LED lambalar ile tamamlanıyor.

2020 ford puma özellikleri

Titanium ve ST-Line donanım paketleri ile ülkemizde satışa sunulacak olan bu model donanım olarak dolu diyebilirim. Paket donanımlarına göre ya da opsiyonel olarak eklenen bazı özellikleri bulunuyor.

Trafik levhalarını tanımak, adaptif hız sabitleyici, acil durum manevra destek sistemi, seçilebilir sürüş dinamikleri gelişmiş otomatik park sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve çapraz trafik uyarı sistemi gibi bir çok teknolojik özelliği 2020 Ford Puma bünyesinde barındırıyor.

2020 ford puma interior

Ford Puma 2 farklı motor seçeneği ile geliyor. Bunlardan ilki Hybrid desteklik 1.0 Litre EcoBoost benzinli motor. Bunlardan ilki 125 diğeri ise 155 PS güç üretiyor. Alt devirlerde benzinli motora göre 2 kat fazla tork üretebilen bu motorlar CO2 emisyon değeri olarak başarılı olmuş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir