Kategoriler: ArabaDiğer

2020 Cenevre Otomobil Fuarı Corona Virüsünden Dolayı İptal

Corona virüsü dünya genelinde etkilerini göstermeye devam ediyor. Corona Virüsü kapsamında Dünya Mobil Kongresi iptal edilmişti. Bu fuarından ardından 2020 Cenevre Otomobil Fuarı da Corona Virüsü yüzünden iptal edildi.

2020 Cenevre Otomobil Fuarı Corona

5 – 15 Mart 2020 tarihleri arasında İsviçre’nin Cenevre ketinde düzenlenecek otomobil fuarı iptal edildi. Toplamda 1000’den fazla kişinin katılması beklenilen fuar olası tehlikeleri engellemek adına iptal edildi.

Yapılan açıklamalarda öncelik her zaman halkı ve halk sağlığını korumaktadır dendi. Corona Virüsü, İsviçre’de bulunan Salgın Kanunu kapsamında özel durum olarak sınıflandırıldığı için bu fuar iptal edildi yani fuar olmayacaktır.

Bir çok marka aylardır bu fuar için çalışıyordu. Markalar arası şovun yılda 1 yapıldığı bu fuar otomobil endüstrisi için çok büyük bir önem taşıyordu. Ancak hiç bir şey insan sağlığından değerli olmayacağı için fuar iptal edildi. Muhtemelen markalar yerel olarak kendi etkinliklerini yapacaklardır. Buna bir örnek olarak Seat Leon’u verebiliriz. Seat Leon bu işleri hiç beklemeden İspanya’da kendi etkinlikliğini yaptı.

Maalesef insan canlarına maal olan bu virüs bir diyen yandan ekonomiyi de etkiliyor. Onur Çakır daha öncesinde klavyesine Corona Virüsü’nün ekonomi üzerindeki etkilerini ele almıştı. Biz de bu konu ve Corona ile ilgili bir çok konuyu kayıt etmiş olduğumuz bir YouTube videosunda ele almıştık. Bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz :

Son Yazılar

Apple Tarafından Beklenen Tablet 2023 iPad Ultra Geliyor mu?

2022 yılı içerisinde Apple yenilenen iPad modellerini karşımıza çıkarttı. Ancak hepimizin beklediği iPad modeli 2022… Daha fazla oku

6 saat önce

2 Yeni Dolandırıcılık Sistemi ve iCloud Kilidi Nedir ?

Günümüz şartlarında neredeyse her Apple ürünü iCloud Etkinleştirme kilidi özelliğine sahiptir. Bu kilit bir çok… Daha fazla oku

2 gün önce

iCloud Öncesi Kullanılan Şu Anda Unutulanlar Apple Servisleri

Apple sattığı cihazlardan para kazandığı kadar servisleri ile de para kazanan bir firma olmuştur. Son… Daha fazla oku

3 gün önce

Elmadan Haberler 3 – iPhone SE 4 İptal Edildi – Üretim Vietnam’da

Elmadan haberler 3 içerisindeki gündem şu şekildedir: Apple TV Android Akıllı Cep Telefonu ve Tabletlere… Daha fazla oku

4 gün önce

iPhone Güncelleme Sonrası Pil Sağlığı Neden Düşer ?

iPhone Güncelleme sonrası pil sağlığı neden düşer son derece fazla aldığım diğer bir sorudur. Bu… Daha fazla oku

1 hafta önce

iPhone iOS 16.2 İpuçları – Programsız Video İndirme ve Dahası

Bilinçli iPhone Kullanıcısı video serisi kapsamında iPhone iOS 16.2 ipuçları bu yazıda ele alacağım bir… Daha fazla oku

1 hafta önce

Bu web site kullanıcı deneyimini arttırmak amacı ile çerezleri kullanmaktadır