1000 Beygirlik Jeep Gladiator Maximus Tam Bir Canavar

Dodge ve Chevrolet modellerinden kulak aşinalığımız olan Hennessey markası bir canavar daha oluşturdu. Amerikalı modifiye markası bu sefer tecrübesini bir arazi canavarı oluşturmak için kullanmış. Bu tecrübe ile ortaya 1000 beygirlik Jeep Gladiator Maximus ortaya çıkmış.

Jeep Gladiator Maximus

1000 Beygirlik Jeep Gladiator Maximus Özellikleri

Sadece 24 adet üretilen bu canavar açılıp kapanan merdivenlere sahiptir. Aracın yeni tamponları da modifiyenlememiş haline göre bir hayli dikkat çekiyor. 35 inçlik arazi lastiklerine sahip bu araç modifiyesiz haline göre 15 cm yükselmiş bir hal almış. Aracın süspansiyonları ve akslarında büyük bir iyileştirme yapılmış.

Bu canavara güç veren motor 6.2 litrelik Hemi V8 motordur. Bu motor 1.000 beygir güç ve 1.265 nm tork üretiyor. Bu motor ile araç çok iyi bir performans sergileyecektir hiç şüphelenmiyorum.

Bu canavar 3 yıl ya da 36.000 mil garanti süresi bulunuyor. 0 – 100 kilometre hızlanması arabanın 3.9 saniye olarak bildirilmiş. 8 ileri otomatik bir şanzıman arabayı yürütüyor. Araba 225.000$ satış fiyatına sahiptir.

1000 beygirlik jeep gladiator

Tam bir arazi canavarı ortaya çıkmış desem mi bilemedim. Arabada çok fazla güç var ancak aktarma organları ile bu gücü ne kadar arazi koşullarına aktarabiliyor ? Bu gücü düz yola aktarmak kolay. Tabi viraja gelene kadar. Bu kadar arazi donanımı sonrası virajı çok da hızlı ve yatmadan alabileceğini düşünmüyorum.

Hennessey

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir